Hitri kontakt

RTZ SAŠKA

Stari trg 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 896 15 47
+386 041 753 402
info(at)turizem-saska.si

Novice in vabila pomembne novice in vabila na prireditve

Predstavitev TD Braslovč na sejmu v Ljubljani

0 Komentarji
1394
06 feb 2018

Turistično društvo Braslovče na sejmu Natour Alpe- Adria 2018 tudi  z novo zgibanko

V soboto, 3. februarja,  se je na Gospodarskem razstavišču, v hali C, ki je v celoti namenjena predstavitvi turističnih društev, s svojo stojnico predstavilo TD Braslovče.   TD Braslovče je z letošnjo predstavitvijo ponudilo obiskovalcem stojnice atraktivne turistične produkte v znamenju zelenega, aktivnega turizma z možnostjo, obiska in ogleda kulturno-zgodovinskih spomenikov Braslovč in gibanjem v naravi.   

Malo drugače in vsebinsko bogato doživijo obiskovalci »braslovških biserov« svoj prosti čas, je sporočala prvič predstavljena nova zgibanka  TD Braslovče z naslovom: Braslovče v dolini zelenega zlata – preplet naravne in kulturne dediščine za pohodnike, kolesarje , planince in izletnike. Vsebinski poudarek zgibanke je na prepletu kulturno zgodovinskih spomenikov ; varovanih območjih NATURO 2000 in na tradicionalnih prireditvah v Braslovčah.

V sodelovanju s planinskim društvom Dobrovlje Braslovče pa je koledar  s programom obiskov, izletov in srečanj  vabil k obisku vrhov ožje okolice in Alp. Svojo zgodbo pa so pripovedovale še razstavljene fotografije gradu Žovnek; »hmeljski žakeljčki« z Dnevom hmeljarjev in sladke kulinarične dobrote, ki so jih spekle članice turističnega društva.  Da sta turizem in kulinarika tesno povezana, se zavedajo tudi organizatorji vsebinske predstavitve na stojnici TD Braslovče.  K sodelovanju so povabili Ribogojnico Špegelj iz Malih Braslovč, ki je  13. januarja letos  na 6. ocenjevanju ribjih izdelkov v Avstriji, dobila zlato priznanje Qualitets Product Gold  za svoja izdelka dimljeno postrv in ribji namaz. Obiskovalci stojnice so ribje proizvode z veseljem pokušali.

Mnenje obiskovalcev sejma, da je predstavitev na stojnici TD Braslovče vsebinsko bogato povabilo v kraj vreden obiska in ogledov, je navdušilo TD Braslovče. Ob številčnem obisku stojnice so sklenili nadaljevati,  s takim načinom vsebinske in iskustvene promocije svojega kraja, tudi v bodoče. 

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: SALAMIJADA BRASLOVČE 2024 Sodelovanje na prazničnem sejmu 2023 v Velenje Predstavitev knjige Škrat Biser Predstavitev Hude luknje Predstavitev TD TZ Velenje Uspešna predstavitev društev RTZ SAŠKA VESELO V POLETJE 2023 - predstavitev Salamijada 2023 v Braslovčah Izobraževanje na sejmu Alpe Adria Sodelovanje na sejmu MOS Celje 2022
Braslovče na sejmu

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..