Hitri kontakt

RTZ SAŠKA

Stari trg 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 896 15 47
+386 041 753 402
info(at)turizem-saska.si

Novice in vabila pomembne novice in vabila na prireditve

Vojnik od 27.3 do 3.4.

0 Komentarji
1152
27 mar 2019

sreda, 27. marec ob 12. uri

Repair Café

Kamrica, medgeneracijski center Vojnik, Celjska cesta 10, 3212 Vojnik

Kamrica, medgeneracijski center Vojnik

Kaj narediš s poškodovanim kosom pohištva? Ali z oblačilom, nakitom in spominki, ki si se jih naveličal? Od doma lahko prinesete na popravilo izdelke, kot so manjši kosi pohištva, oblačila, gospodinjski izdelki, nakit, igrače, posodo in drugo... karkoli bi še želeli uporabljati in je mogoče popraviti. Ob sodelovanju strokovnjakov v kavarnici popravil se vedno najde nekdo, ki zna popraviti različne izdelke in ima izkušnje.

četrtek, 28. marec ob 10. uri

Delavnica Splet odkriva nov svet

Knjižnica Vojnik, Knjižnica Vojnik, 3212 Vojnik

Ljudska univerza Celje

Vabljeni na brezplačne delavnice oz. študijske krožke z naslovom Splet odkriva nov svet. Študijski krožek bo udeležence popeljal v virtualni svet interneta, v katerega lahko vstopamo tako s pomočjo računalnika kot tudi s pomočjo pametnega telefona.

sobota, 30. marec ob 8. uri

Občinska čistilna akcija

Različne lokacije po krajevnih skupnostih, Vojnik, 3212 Vojnik

Občina Vojnik

Vabljeni na občinsko čistilno akcijo v soboto, 30. marca 2019. Zbor udeležencev bo ob 8. uri v Vojniku pred KS, oz. Občino Vojnik, na Frankolovem pred KS, v Novi Cerkvi pred gasilskim domom, enako tudi v Socki in Lembergu, kjer boste prejeli rokavice in vreče. Ob koncu pa se zberemo na malici, ki bo tudi letos organizirana. Poskusimo se udeležiti čistilne akcije v čim večjem številu, da bo naša okolica še naprej čista. V primeru slabega vremena pa se čistilna akcija prestavi za en teden, to je na 6. april.

sobota, 30. marec ob 19. uri

Občni zbor Smučarskega društva Vizore

Brunarica SD Vizore, Vizore, 3203 Nova Cerkev

Smučarsko društvo Vizore

Vabljeni na Občni zbor SD Vizore v brunarico SD Vizore - kontakt Felix Skutnik 031/676-888.

sobota, 30. marec ob 19. uri

Članska košarkarska tekma KK Vojnik proti KD Postojna

Športna dvorana Vojnik, Prušnikova ulica, 3212 Vojnik

Košarkarski klub Vojnik

Naše člansko moštvo je na zadnjih tekmah doživelo poraz, kljub porazu so naši fantje deležni velikega aplavza in spodbude tudi iz strani nasprotnih navijačev. Vsak glas iz tribune, vsaka podpora, vsak aplavz nas naredi močnejše, zato vabimo vse že v soboto, 30.03.2019 v ŠD VOJNIK, igramo proti POSTOJNI, gremo naprej.

sobota, 30. marec ob 19. uri

Koncert z naslovom Stabat mater

Cerkev sv. Jerneja v Vojniku, Murnova ulica 4, 3212 Vojnik

Katoliško-kulturno društvo Ivan Šopar Vojnik

Vljudno vabljeni na 2. koncert z naslovom: STABAT MATER in sicer koncert Marijinih, postnih in pesmi o materi ob Materinskem dnevu, v cerkvi sv. Jerneja v Vojniku. Sodelujejo štirje zbori: Mešani cerkveni pevski zbor Prihova – zborovodja David Preložnik, Mešani cerkveni pevski zbor Dobrna – zborovodja Simona Jager, Otroški cerkveni pevski zbor HOZANA Vojnik – zborovodja Simon Jager, Mešani pevski zbor FORTE Vojnik – zborovodja Tomaž Marčič.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Otvoritev Božičnega Vojnika 2023 Vojnik - Ta Prešernov večer Božični Vojnik 2023 UTRIP BOŽIČNEGA VOJNIKA Koncert Prifarcev v Vojniku Proslava v Vojniku Kolesarska dirka tudi skozi Vojnik RTZ SAŠKA na Božičnem Vojniku BOŽIČNI VOJNIK 2022 Praznovanje KS Vojnik
Vojnik

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..