Hitri kontakt

RTZ SAŠKA

Stari trg 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 896 15 47
+386 041 753 402
info(at)turizem-saska.si

Novice in vabila pomembne novice in vabila na prireditve

Vojnik od 27. 11. do 1. 12.

0 Komentarji
1090
01 dec 2019

KDAJ

KAJ

KJE

ORGANIZATOR

OPIS

sreda, 27. november ob 12. uri

Repair Café

Kamrica - medgeneracijski center Vojnik, Celjska cesta 10, 3212 Vojnik

Kamrica- medgeneracijski center

Kaj narediš s poškodovanim kosom pohištva? Ali z oblačilom, ki si se ga naveličal? Kaj se zgodi z nakitom in spominki, ki jih ne maraš več? Odvržeš v koš? Svetovna mreža za spodbujanje popravil »Repair Café« Vojnik je koncept, ki je nastal leta 2009 na Nizozemskem in podpira idejo popravil v lokalnem okolju z namenom izboljšanja splošnega družbenega stanja, tako na ravni posameznika kot države. Od doma lahko prinesetei na popravilo izdelke, kot so manjši kosi pohištva, oblačila, gospodinjski izdelki, nakit, igrače, posodo in drugo... karkoli bi še želeli uporabljati in je mogoče popraviti. Ob sodelovanju strokovnjakov v kavarnici popravil se vedno najde nekdo, ki zna popraviti različne izdelke in ima znanje in izkušnje. Ker lastnik izdelka sodeluje pri popravilu, se tako nauči novih veščin, ki so hkrati pomembne za zmanjšanje porabe surovin, energije, vode, kemikalij, emisij CO2 Vabljeni v Kamrico! Delavnica je predvidena od 12. do 17. ure.

sobota, 30. november ob 20. uri

Monokomedija: Profesor Kuzman mlajši

Kulturni dom Vojnik, Celjska cesta 23 a, 3212 Vojnik

Jabka d.o.o.

PROFESOR KUZMAN MLAJŠI - Monokomedija o di(v)jakih in (m)učiteljihSte pripravljeni na najboljše šale na temo šole? Uroš Kuzman nas v novi monokomediji popelje na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje, pisanje in špricanje. Uroš, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike, je v tej krohotanja in hihitanja polni blok uri tisti profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in ga bolj kot golo predavanje zanima to, da iz nas izvleče največ - smeha. Dolgoletni stand-up komik, izjemno cenjen tako s strani kolegov kot strani občinstva, je širšo prepoznavnost dosegel z nastopi v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer je pošteno popekel Jana Plestenjaka in - na njegovo izrecno željo - tudi samega predsednika Boruta Pahorja. Poznamo ga tudi iz oddaje Ugriznimo znanost na RTV Slovenija in kot člana zabavnega Šaleškega študentskega okteta.

nedelja, 1. december ob 8. uri

Merjenje krvnega tlaka, holesterola in sladkorja v krvi

Večnamenska soba KS Nova Cerkev, Nova Cerkev 22, Nova Cerkev, 3203 Nova Cerkev

KORK Nova Cerkev

V nedeljo 1.12.2019 med 8.00 in 10.00 uro, Rdeči križ Nova Cerkev izvaja meritvekrvnega tlaka, holesterola in sladkorja v krvi. Meritve se izvajajo v večnamenski sobi KS Nova Cerkev.Vljudno vabljeni!

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Otvoritev Božičnega Vojnika 2023 Vojnik - Ta Prešernov večer Božični Vojnik 2023 UTRIP BOŽIČNEGA VOJNIKA Koncert Prifarcev v Vojniku Proslava v Vojniku Kolesarska dirka tudi skozi Vojnik RTZ SAŠKA na Božičnem Vojniku BOŽIČNI VOJNIK 2022 Praznovanje KS Vojnik
Vojnik

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..