Hitri kontakt

RTZ SAŠKA

Stari trg 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 896 15 47
+386 041 753 402
info(at)turizem-saska.si

Novice in vabila pomembne novice in vabila na prireditve

Koncert MCPZ Šentjanž na Vinski Gori

0 Komentarji
758
01 jun 2018


Mešani cerkveni pevski zbor Šentjanž na Vinski Gori smo ob svoji 30 letnici delovanja pripravili slavnostni koncert, ki bo v cerkvi v Vinski Gori v soboto 9.6.2018 ob 19.uri. 

Veseli in ponosni smo, da imamo ob trenutno 27 članski zasedbi kar nekaj pevcev, ki so pri zboru že od vsega začetka. Hkrati pa smo eden redkih zborov, katerega člani so starostno tako raznoliki a zelo enotni. Predvsem smo veseli najmlajših, ki skrbijo za veliko dozo smeha in dobrovoljnosti. 

Močan pečat pa je zboru v vseh teh 30 letih dalo tudi vodstvo. Zborovodje Darja Gaber Podvratnik, Mirko Lesjak, Blanka Rotovnik ( Gagulič ), Mojca Gradišnik Hrustel ter Tjaša Lešnik, ki zbor vodi zadnjih 7 let so vsak zase vnesli ogromno svoje energije, znanja in srčnosti. 

Veseli bomo vašega obiska, še posebaj pevcev, ki so bili del zbora tudi v preteklosti. Hkrati pa prisrčno vabljeni tudi na druženje, ki bo po koncertu v Krstnikovem domu.


Vabljeni! 
0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Božični Vojnik - koncert Valentinov koncert z Evo Černe Koncert ljudskih pevk Dobrna 2019 Koncert na poznopoletnem festivalu Koncert na Vranskih poletnih večerih Koncert Zale in Gašperja v Šmartnem Koncert na Vrnaskih večerih Koncert ob prazniku KS Šempeter Koncert in Ustvarjalna delavnica v Šmartnem Koncert Helene Blagne na Polzeli
Koncert v Vinski Gori

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..